Sommerhilsen og høstinfo fra Holmen Slipp

Kjære kunde
Vi ønsker deg en fortsatt god sommer! . . . men høsten nærmer seg og vi ønsker deg velkommen tilbake til Holmen Slipp.

Vi kan tilby deg:
- Totalservice inkl. motor
- Vinterlagring under tak, eller ute på området
- Lagring av mast
- Dekking og snømåking ved behov
- Polering, stoffing og annen vårpuss

Opplag inkluderer opptak, høytrykkspyling under fenderlist, krybbe, lagring og utsett til våren. Bestillingsskjema/tilbud fra Holmen Slipp: gå inn på http:/www.holmenslipp.no eller ring oss for en prat. Kun motor: post@hbmotor.no

Vi ber om å få oppgitt ca. opptaksuke til høsten, og utsett uke til våren. Våre opplagspriser er pr.m2. dvs båtens lengste lengde x bredde, under tak er det kr.690,- pr m2 og ute kr. 500,- pr m2 inkl. mva. Vi anser vintersesongen for slutt pr.15.06 og endelig sjøsettingsdato avtales minst 3 virkedager på forhånd. Om båten ikke er klar på avtalt uke/dag vil den bli flyttet for eiers regning.

Vann og septiktanker bør tømmes før båten går i opplag og seilbåter som skal rigges ned, må ha demontert seil og frakoblet evt. el-kabler til masten ved levering, hvis ikke annet er avtalt. Båter og mast lagres for eiers ansvar, og hvis du ikke er totalkunde bør båten få ettersyn i løpet av vinteren.

Det er ikke tillatt å koble batterier, varmekilder eller andre elektriske installasjoner til båter i opplag. Brannfarlig væske og gass skal ikke lagres i båten, og slokkeutstyr skal være tilgjengelig ved arbeid som øker brannfaren. Kluter/filler med treolje og lignende må legges i vann eller brannsikrede avfallsdunker etter bruk pga fare for selvantennelse. G4S står for nattovervåking av området.

Kontortid: man-tors. Kl.09-15.30 og fredag kl.09.00 til 12.30

Vennlig hilsen fra
Holmen Slipp as
Fekjan 80, P.b.43, 1378 Nesbru
Tlf.: 66845004 og mail: post@holmenslipp.no